Hae blogistani

29. huhtikuuta 2013

Minun verkostoni

Tänään koulupäivän alkajaisiksi pidimme pienen palaverin messuista ja Tapsa puhui samalla meille myös verkostoutumisesta sekä verkoston tärkeydestä. Messuilla eräs koulumme entinen opiskelija oli tullut juttelemaan ja kertonut että hänellä oli käynyt niin ikävästi että ei ollut työllistynyt tällä alalla sen takia kun hänellä ei ole suhteita ja kunnollista verkostoa. Työelämässä verkostoituminen on todella tärkeää. Se koulukaveri jonka kanssa täällä nyt tekee hommia saattaa olla myöhemmin se tyyppi joka suosittelee sinua tai joka sanoo että "tuo tyyppi oli ikävä työkaveri, ei kannata ottaa sitä tänne töihin". Siispä jo koulussa oikeasti kannattaa miettiä miten käyttäytyy koulukavereita ja opettajia kohtaan.

Tapsa sitten päätti että jokainen Asentajakiltalainen tutkiskelee omaa verkostoaan ja tekee siitä semmoisen kuvan Popplet nimisellä nettisivulla. Tässä olisi minun verkostoni:
Minusta on hieman ikävä katsoa tuota kaavaa sillä se on niin suppea. Toki olen opiskelujeni alussa eikä työharjoittelujakaan ole vielä ollut niin eihän minulla voi olla kovinkaan laaja verkosto tämän autoalan suhteen. No toivottavasti se tuosta kasvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti