Hae blogistani

27. elokuuta 2012

Viikko käyntiin

Käykääpäs katsomassa täällä asentajakillan sivuilla opettajamme uutta infoa etenemisestämme :) Ja täältä kannattaa käydä tutustumassa muihin kiltaluokkamme opiskelijoihin ja heidän opiskeluiden etenemiseen. Teemme kaikki pienissä ryhmissä eri juttuja niin noita blogeja tutkimalla saattaa löytää paljon erilaista puuhaa kuin mitä itse olen tehnyt, esim. miten Ford Fiestamme etenee, jonka laittamiseen en vielä itse valitettavasti ole päässyt mukaan, mutta kai tässä kolmen vuoden aikana minäkin pääsen mukaan jossain vaiheessa...

En ole tainnutkaan vielä selittää mitään Fiesta projektistamme, mutta opettajan sivuilta projektista kerrotaan ihan kiitettävästi niin sitä kannattaa seurata. Tosiaan meillä on Ford Fiesta vuosimallia 2011, jota on tarkoitus tässä kolmen vuoden aikana laittaa yhteistyössä Tampereen Pintakillan kanssa. Tarkoituksena on että Fiesta kulkee joka vuosi kolmen vuoden aikana Hot Rod näyttelyssä.

Uutta postausta teen tässä alkuviikolla puuhista, mitä ollaan tällä viikolla ehditty tekemään... Työn alla on Toyota Corollan määräaikaishuolto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti