Hae blogistani

19. marraskuuta 2012

Hallipäivä

Tänään oli taas hallipäivä. Pidän tästä jaksosta muuten, mutta hallityöskentelyä on erittäin vähän; maanantaisin koko päivä ja tiistaisin sekä perjantaisin puolet päivästä ja loput ajastamme onkin sitten vain teoriaa. Tylsää, mutta pakkohan ne asiat on teoriassakin käydä läpi... Hallituntien vähyys onkin syy siihen miksi täällä blogin puolella on hiljaisempaa, mitäpä minä lukiopäivistäni täällä blogissa höpöttelisin.

Mutta asiaan; tänään minä, Heini ja Janna saimme työstettäväksi Tapsan Citroen Xantian vuodelta 1997. Teimme siihen katsastustarkistuksen ja pesimme sen. Lisäksi tänään teimme dieselsavutusmittauksen Ford Fiestaan vuodelta 2011. Saimme siis tehtyä tänään kaksi harjoitustyötä, olimmepa ahkeria :) Kirjoittelen erilliset postaukset näistä harjoitustöistä pian.



Tähän loppuun huomautan vielä, että olen taas päivittänyt blogia sen verran, että kun viet hiiren oikealle sivun reunaan ja sieltä tulee musta palkki esille, löydät kohdan "tunnisteet". Tunnisteissa on kaikki blogitekstit aiheensa mukaan järjestyksessä, esim. kaikki sähköopin postaukset löydät Sähköoppi -otsikon alta jne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti