Hae blogistani

22. syyskuuta 2012

Pääsimme maalaamaan!

En ole pahemmin kertonut työturvallisuus tunneistamme. No kauheesti niistä ei ole ollut kerrottavaa, sillä meillä on yleensä teoriaa, mutta tällä kertaa pääsimme kokeilemaan mitä se auton maalaus on. Emme suinkaan joutuneet autoa maalaamaan (liian iso riski et oltais pilattu se :D), mutta saimme metallilevyt maalattavaksi. Ohjeita ei ollut. Meille vain kerrottiin missä välineet sijaitsee ja saimme itse pähkäillä miten tulee paras jälki.






Videon kuvasin itse opettajamme puhelimella. Kiitos maalamo puolen sekä työturvallisuuden opettajallemme, että pääsimme kokeilemaan mitä maalaus suurin piirtein on. Kokeilu lisäsi haluani jatkaa autonasentajana (vaikka astmani takia en maalaus puolelle voisikaan mennä), sillä koin että homma ei ehkä kuitenkaan ole minun juttuni. Niin ei harmita, että en astman takia voi mennä sille puolelle opiskelemaan.

Tähän loppuun vielä pyytäisin että aina kun joku blogiani selaillessa huomaa että jokin ei toimi (esim. kuvat, linkit yms.), kertomaan samantien havainnostaan jättämällä joko kommentin tekstin loppuun kohtaan "Add a comment" tai laittamalla minulle sähköpostia; retriina@gmail.com. Näin olen ajantasalla siitä että kaikki toimii kuten kuuluukin. Ja saa toki muuten vaan  kommentoida halutessaan, otan mielelläni vastaan palautetta ja kysymyksiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti